Llicenciat/Graduat en Medicina

16/05/2022 - 27/05/2022

  • Busquem un/a METGE per la Residència de Gent Gran ORPEA GIRONA, que es responsabilitzarà de prestar l'atenció pròpia de la seva disciplina als usuaris, atenent les seves necessitats assistencials directament i a través dels membres de l'equip multidisciplinar, vigilant l'estat de salut dels usuaris i fent-ne el seguiment i l'acompanyament així com el de les famílies.
Així mateix, realitzarà el reconeixement mèdic inicial i periòdic dels usuaris, els exàmens mèdics, diagnòstics, prescriure els tractaments més acords en cada cas, i dur a terme les teràpies preventives, assistencials i de rehabilitació dels diagnòstics clínics i funcionals dels usuaris , coordinant-se amb equips multidisciplinaris per a l'articulació d'activitats d'atenció directa i terapèutiques dels tallers d'estimulació, manteniment i prevenció.
 
Orpea Group és una empresa que ofereix igualtat d’oportunitats. Respectem la diferència i ens comprometem a crear un entorn divers i de respecte mutu. Som una empresa inclusiva i no discriminatòria en què tothom és benvingut independentment de la seva condició. Les persones són la primera cosa, per la qual cosa creiem que la diversitat afegeix valor, ens converteix en una empresa millor i ens identifica amb la nostra societat.
 
S'ofereix
- Posició estable amb contracte INDEFINIT
- Jornada parcial del 50% de dilluns a divendres.
- Horaris ( es pot adaptar segons necessitats del candidat/a).
Matí: de 9:00 ha 13:00 h
Tarda: de 15:00 ha 19:00 h.
- Salari brut anual de 10.779,44 € + variable mensual de 601,71 €.
 
Persona de contacte: Amèlia Comendador
Tfno.: 872 220 490
social.girona@orpea.net