Estudi sobre la intel·ligència emocional dels professionals mèdics de Girona
27/02/2018
El Col·legi Oficial de Metges de Girona col·labora, juntament amb la Universitat Ramon Llull de Barcelona i el seu Centre d’Investigació, Formació i Desenvolupament d’Intel·ligència Emocional (IEMEDICGI), en l’elaboració d’una investigació clínica per avaluar la Intel·ligència Emocional (IE) i la satisfacció general de la vida dels professionals mèdics gironins. L'estudi pretén conèixer les habilitats d'intel·ligència emocional dels professionals de la medicina de la província de Girona per poder explorar possibles propostes de formació i desenvolupament curricular en aquest sentit.
La intel·ligència emocional és un factor clau en la relació metge-pacient i constitueix una habilitat molt necessària entre els professionals mèdics. Està relacionada amb variables de salut i benestar tant dels propis metges com dels pacients pel que fa a aspectes com la satisfacció o insatisfacció laboral dels professionals o la satisfacció o insatisfacció de l'atenció rebuda per part dels pacients, entre altres.
Participació anònima i voluntària
La participació en l’estudi és completament anònima i voluntària i es realitza a través d’un qüestionari online. Als participants se’ls facilita un codi personal que hauran de conservar per poder obtenir els resultats, si així ho desitgen.
Des del COMG, s'anima els col·legiats gironins a participar-hi per conèixer millor la salut mèdica gironina.